Genrep i Himmelsberga

Jaha, nu är det över och tusan vad bra det gick bortsett från visa missar med ljudet. Å andra sidan är det ju därför man har genrep. Det konstiga är ju att jag ska på bröllop och min ersättare ska spela premiären och de två följande dagarna. Men men det får ge sig.

Det var väldigt roligt att två snälla och trevliga tjejer från Revygänget i Borgholm kom och tittade. De inte bara tittade utan dokumenterade också, så nu har jag 400 bilder från föreställningen :)



Haha, Adrian Wimell ordnar allt som går på ström!

Mamma var bra, Linda var bra och jag var jättebra vilket tillsammans med en bra ensamble med bla. 2 barns som skärpte til sig och var riktigt bra gav en mycket fin föreställning.



Tack Emma och Elin

Sommarens planer

Jag hade verkligen tänkt att bara njuta av sommaren i år. Först var tanken att jobba ihop en massa pengar som de senaste åren men i år ville det sig inte riktigt. Men då fick jag en massa erbjudande om att spela teater, vara dj och underhållare och det tackar jag ju inte nej till. Jag gillar ju att höras och synas :)

Så det blev tre teatrar, ett uppträdande på en femtioårsfest och DJ på trekantens dag. Så det är en hel del planerat i sommar. En fars på Himmelsberga, en barnpjäs på Slottet och en annan på Kolboda plus att jag ska vara Karl den elfte på 50 årsfesten.

Men jag har redan hunnit med en Roadtrip till Skåne, en galen midsommarfest och nu i veckan ska jag till Böda. Senare blir det göteborg, Stockholm och eventuellt en utlandsresa och då helst New York.

Kommer vara mycket på Öland i sommar också, så vi kanske ses :)
Annars vet ni ju vart jag bor ;)

Födelsedagen

Jahaja, då har man blivit äldre igen. Det känns väl egentligen inget vidare men dagen har ju börjat trevligt. Har hittills fått 11 grattis sms varav 3 kom innan jag ens hunnit lägga mig och då la jag mig ändå tidigare än vanligt.

Woops nu kom det tolfte. Det roliga är att väldigt få brukar uppvakta mig medan de i år är flera av mina nya vänner som hört av sig. Jag som varit så rädd att man inte skulle få fler vänner efter 25. Men det kan man tydligen :)

Jaha, snart blir det lunch med mamma och syrran på Söderport och sedan vidare mot Algutsrums marknad.
I kväll står dörren öppen för vänner, ska bli intressant och se om nån kommer.

Blev god mat och spel med goda vänner. Pokern var spännande...
Men vem vann om inte... Jag!



Peace out

Varför?!

Morfar ligger på lasarettet igen då han låg medvetslös på golvet och mormor var tvungen att ringa ambulansen. Morfar är min store idol och förebild och det känns hemskt att se honom så blek och svag som han varit den sista tiden. Jag vill att han ska orka vara den häftige man som alltid stått på de svagas sida, alltid gjort det rätta och lyckats i det han gjort. Min morfar är en fantastisk man som jag inte vill bli av med på länge... Jag hoppas läkarna kan rädda honom

Snart födelsedag 26/6

Jaha då var det dags igen. Fast jag tycker inte det är så kul längre, vill liksom inte bli äldre nu.. Men önskelistan ser ut som följer: GPS Sodastreamer Presentkort på t.ex. IKEA, Mediamarkt, New Yorker, Kalmar krogar, Biostaden Singstarspel Ministereo med mp3 Mini PC Ett jobb till hösten Vänner som bryr sig och hör av sig (Har redan ett par men fler är ok)

Del 2 av Simon & Oskar på äventyr


Del 1 av Simon & Oskar på äventyr


Roadtripen

Tillbaka från resan

Ja det var en resa att minnas, från Kalmar till Ystad längs Österlen. Jag och Oskar hade länge pratat om en roadtrip genom Sverige men visste inte när, hur eller vart. Eller jo, hur visste vi nog faktiskt. Till slut kom vi överens om att övernattningen skulle ske i Ystad, vilket varit min plan hela tiden. Jag älskar film och kultur så Skåne och Ystad passade ju perfekt.

Vi har gått i Wallanders spår, vi har sett när de spelade in den nyaste filmen, vi har träffat trevliga flickor både med och utan fläckar och bott på Kantarellen. Inte nog med det vi har också vandrat på Österlens böljande landskap och besökt Ales stenar. Det du

Oskar är verkligen en av mina bästa vänner och vi har alltid kul ihop. Skönt att ha en sådan. Dessutom fyller han ju år i morgon. Det tycker jag vi ska fira med ett hurra. Hurra!

Idag fyller min syster Linda år men inte har jag träffat henne för hon är i Kina. Men men jag tänker på henne och smsgrattade henne. Får bli mer när hon kommer hem på tisdag.

På fredag fyller jag år... Då ska släkten komma på rundvandring hos både mig och Linda. Kanske kommer även Oskar förbi en sväng

Revy i Borgholm!

Med mig är det väl ganska bra egentligen. Har börjat öva inför sommarens spel, satt alla betyg och börjat nedräkningen till ledigheten men just nu har jag bara en sak i huvudet. Revyn! Jag har ju regisserat en revy i Borgholm som ska spel fyra föreställningar i dag och i kväll. Är så förväntansfull och spänd att jag inte kan somna. Snart ska jag upp och köra de fyrtio minuterna till Borgholm. Men det har varit underbart och jag tror verkligen det kommer att bli bra




RSS 2.0