Galen helg med mycket jobb men ändå kul

Jahaja, senaste inlägget var ju inte så kul varken att skriva elelr läsa. Men responsen på det blev ju en helt annan än jag trott. Jag blev så himla glad av alla snälla saker ni skrev och jag vet att ni menade det ni skrev och inte bara skrev det för att vara snälla. Mycket bra!!
Var sjukt ledsen när jag skrev.. Men när kommentarerna kom började jag gråta igen men då över vilka underbara människor som kommenterat. Det var svårt att låta bli att krama om vissa när jag klev in genom ytterdörren dagen efter.
Jag stannar helt klart terminen ut. Ni gör det värt det för lönen är ju inte nåt att hoppas av lycka för men det är ju ni å andra sidan.

Nä nu till helgens strapatser.
I fredags var jag hemma lite sjuk men bestämmde att jag skulle få lite ordning i mitt kaos som jag kalla hem. Faktum är att jag faktiskt tom. åkte till gymmet.. Hmm, bra där?
Nåväl på kvällen skulle jag sälja min soffa då jag ville förnya lite och ha en som är skönare att somna i. Under dagen han jag plocka undan, dammsuga, diska, sopsortera, panta, tvätta och gå ut med soporna. Mycket bra och effektivt arbete där.
De som skulle hämta soffan kom sent och ville aldrig gå igen :) De var väldigt trevliga och pratglada.

Lördagen spenderades hos min mor då vi skulle göra oss av med allt som inte ska med till nya lägenheten elelr till Lina och mig. En container väntade. På lördagen tog vi alla stora saker som möbler, skrot i garaget osv. Vi började också sortera kläder och prylar. Mor bjöd på åizza och glass. Efter dagens arbete åkte mamma till mormor medan jag, Linda och MP åkte hem till oss. I deras lägenhet somnade vi alla till nya Åsa-Nisse.
Under söndagen fyllde vi hela containern med millimeter precision och i stort sätt allt som inte ska behållas var ute ur barndomshemmet. Det gjorde lite ont i hjärtat ibland men jag antar det är en del av livet. Denna dag bjöds kinamat.
Jag åkte lite tidigare eftersom jag är regissör för Kalmars universitets spex även detta år. Det blev en bra repetition och det känns som om vi är i fas till premiären.
rligt talat så börjar både spexet och Triangelteaterns produktion kännas riktigt bra.
Ser fram mot dessa.

Nu blir det lite sömn och uppladdning inför arbetsveckan och en helg med barnteater i Vimmerby.

God Natt

PS. Bilder kommer. (Konstigt med en fotograf som inte har bilder i sina bloggposter) DS:

RSS 2.0