Staten och kapitalet

Härligt system vi har i det här landet och med den här regeringen. Vi minskar skatterna och höjer kostnaderna. Ingen märker väl det? Jaja, bra politik där. Det är bara ett flyttande av pengar ju. Men få tillbaka av staten är ju alltid bra, eller?

Vi gör det svårare och få A-kassa, då ser det ju ut som färre går på bidrag. Ja, smart idé. Nej! En del säger att det finns ju jobb bara man är beredd att flytta. Men hur ska man ha råd att flytta om man inte har pengar?
Och hur fan ska man våga flytta om jobbet bara är tillfälligt?!

Galenskaper!

Livet är hårt!

Varför skynda när man har hela livet framför sig? Man borde passa på att roa sig medan man hinner. Det värsta är att man måste göra en massa trist och jobbigt för att kunna göra allt det där man vill.

Mormor 80 år





Mormor har inte haft det så roligt den sista tiden sedan morfars bortgång. På sitt 80 års firande fick hon dock träffa alla oss barnbarn, barn och barnbarns barn. Det var en fröjd att få se mormor Elsa lycklig igen

Johanna Almljung



Ja här har vi henne, familjen Almljungs senaste tillskott. Vilket charmtroll hon är mitt lilla kusinbarn. Har en hel drös bilder på henne från när vi var i Götet och hälsade på. Men denna kommer från mormors 80 årsdag

Barnteaterfestival i Kristinehamn

Bästa vännen

Äntligen fick jag träffa min bästaste flickvän Stina. Ja hon är ju min vän och flicka :) Det var ju inte igår. Var nästan svårt att veta vad man skulle säga men vi pratade på som vanligt typ. Nice

Ricardo

Richard var inte heller igår man såg. Lite för sällan nu faktiskt.

på scen

Mamma var med och inveg helgens strapatser.



Vårt första bidrag var Fen Fifi. Jag skötte ljud och ljus minsann.



Dem gjorde mycket bra ifrån sig måste jag säga och roligt hade dem under helgen, det vill jag lova.



Vårt nästa bidrag var Sanna och de sju tjejerna.



Dem fick en väldig massa applåder och det förtjänade dem. Det är en mycket bra pjäs och en mycket bra ensamble.



En av våra starkast lysande stjärnor Lindis Ekström.



Under dagarna spelades det teater, lektes lekar, knöts kontakter, åts det, hölls workshops och så sovs det i alla fall lite.



En väldigt rolig helg både för oss vuxna och de yngre.



En av alla glada elever i Triangelteatern.

Tack alla för en riktig toppenhelg!

En dags...

0-676e6cdb91cd0dcba7ad03c068c076ae.png

En dags orientering i köpings skogar. Fick gå upp tidig morgon för att bege mig över bron och till Borgholm. Väl där fick jag i mig kaffe. Tyvärr blev jag inte så pigg. I skogen blev jag piggare, ungdomarna var roliga och de andra lärarna trevliga. Det var skönt att vara i skogen hela dagen. Riktigt roligt att orientera också. Det var ju inte igår. Eller jo nu är det ju faktiskt det :) Idag drar jag till värmland. Där prata dem roligt..


Rolig dag på jobbet

Gillar verkligen att jobba som dramalärare i på Slottsskolan. Tycker dem är roliga att jobba med och jag får vara mig själv. Det förra gänget var ju världens härligaste så de nya har ju lite att leva upp till.

Men men, efter dagens arbete ringer Svinto-Eva och ber mig eller snarare beordrar mig att jobba även i morgon. Jaha okej, fan vad nice med lite extra pengar tänker jag. Men vad jag inte visste då var att jag nu måste åka från Kalmar redan sju då jag ska vara i Borgholm strax före åtta.

Damn, behöver pengarna men också min sömn ju.

Får väl sova lite i morgon kväll eller nåt

Körtelfeber! Fan vad segt

Jahaja, nu ligger man med körtelfeber och får inte träna de närmsta månaderna. Kul, verkligen kul. Nej det där var sarkasmer. Fan jag som skulle börja med mitt nya träningsprogram. Icke sa nicke nu blir det en ny variant. Återbyggandet av muskelmassan som försvann.

Som om inte det räcker så får jag hjärtklappning av att cykla till Monokrom några hundra meter hemifrån. Mmm, så illa är det. Yrsel av att gå upp på morgonen. Maten smakar inte så mycket och det mesta känns lagom kul.
Om jag varit trött innan så vad är jag nu?!

Självklart har jag jättemycket som skall göras nu...

Fan vad jag klagar.. Det borde jag ju inte göra, eller?

Jag har ju väldigt roligt om dagarna trots allt, även om det är lite jobbigare och segare än vanligt.



Hogwartz i Halltorp

De tre vännerna och lord Voldermort

De tre vännerna och lord Voldermort


Mina bästa vänner

Mina allra bästa vänner som numera flytt Kalmar och pluggar på annan ort. Johan bor kvar men jobbar på annan ort. Som tur var har jag vänner här hemma också. Men ni ska veta att jag saknar er i Kalmar.




Malfoy och Voldermort smed ondskefulla planer.


Kompisar som hade kul :

)

Mys i mörkret



Min härliga syster som Rita Skeeter



Vilka vi är ser ni nog

RSS 2.0