Varför är världen så elak?

Idag har jag haft två lektioner i idrott. Först dansade vi Foxtrot med en klass jag trivs väldigt bra med. Det är lite veckans höjdpunk när jag får undervisa dem. Lektionen gick bra men det kändes ändå jobbigt efteråt. En elev sa efter lektionen att de gjort en namnlista med massa namnunderskrifter för att få bort mig från skolan. Efteråt sa hon att det var på skoj... Jag blev väldigt ledsen oavsett det var på skämt eller inte. Varför säger man något sådant?

Sen var det några elever från en annan klass som smet in i korridoren utanför idrottshallen och sprang och slet upp tjejernas omklädningsrum. De ska inte vara i korridoren och verkligen inte hålla på så. Jag sa så klart till dem och förde ut dem. Tyvärr var dörren upplåst så jag fick ingen paus mellan lektionerna utan fick agera dörrvakt.
När jag sa till dem kallade dem mig bögjävel och massa andra fula saker.
Dem är helt respeklösa och tar varken åt sig eller lägger av, de bara tjabbar emot.

Lektionen eferåt gick också bra och det var roligt. Tyvärr kunde jag inte glädjas åt detta då det som hänt innan fanns kvar i mina tankar.

Jag vill verkligen göra skolan rolig och att eleverna ska lära sig något. Tyvärr verkar inget hjälpa eller så har övrig personal gett upp hoppet. Det är nog tyvärr så att jag bestämt mig för att sluta som lärare.. Nästan sexårs utbildning åt skogen.

Vad ska jag göra nu?

2010 ett år i bilder

Här kommer viktiga bitar fångade på bild under 2010

I januari spelades det revy för fulla muggar. Roligt var det för både publik och ensamble. Ni ser här en del av de olika karaktärer jag gjorde. Jag deltog i 19 av 24 nummer så ni kan ju tänka er hur många olika roller jag gjorde.

Många föreställningar blev det och roligt var det








RSS 2.0