Vart ska det sluta?

Mycket i media handlar nu om SD. Först skulle dem ignoreras, sedan tas med i debatten och nu hela tiden uppmärksammas. Jag är starkt emot partiet och deras åsikter i det mesta. Men att andra partier väljer att ignorera dem är bara löjligt och nonchalant.Dem hade ju inte existerat om ingen röstat på dem. Nåt är ju fel i samhället. Menar inte att det är invandrarna, nä snarare att vi har det lite för bra, ja inte alla men många. Nåt är ju fel när ett sånt parti får så pass mycket röster.
 
Det vi läser om nu händer varje ute kväll i de allra flesta städer i vårt land. Det är där problemet ligger!!! Att en sverige demokrat utrycker sig fel, kränker andra och beter sig illa är väl vad de flesta förväntar sig... Jag försvarar dem inte men menar att det är ett större problem som inte är isolerat till rasister.
 
 
Folk tar ofta den enkla vägen dvs att skylla på det som är annorlunda. I politiken är det SD. SD skyller på invandrare. Om vi hjälptes åt istället för att bara tänka på oss själva hela tiden skulle det kanske vara ett annat samhällsklimat. När människor klagar på att skatten är för hög samtidigt som de köper nya iphones till sina barn mår jag illa. 
 
Att hjälpa sina medmänniskor, umgås med vänner och familj och faktiskt ta vara på den tid vi har känns helt bortglömt. Nu är det bara en massa hets, det gäller att ha de nyaste prylarna, märkena som är inne, mest pengar och att ha så många likes eller followers som möjligt.
Sex ska vara något man gör för att det är spännande och skönt, man måste göra det i massa olika positioner, i alla möjliga kroppsöppningar och självklart ska det visas och debbateras på tv. Att vara förälskad, utforska tillsammans, dela något intimt med någon annan är så jävla ute..
Skillnaden mellan de rikaste och de fattigaste kanske inte ändras så mycket men de olika blocken blir större och klyftan där emellan ökar.
 
Nej vi lever nu och borde ta hand om det vi har i stället för att hela tiden sträva efter att bli rikare, smalare och bättre än andra. Det är vi alla som är mänskligheten

RSS 2.0